HTML

Félperces történetek

Nincsenek véletlenek. Legalábbis velem még semmi sem történt véletlenül. Mindennek oka volt. Csak a legtöbb esetben fogalmam sincs, mi lehetett az.

Facebook

Címkék

Csodaszer

2014.08.16. 08:00 Holovácegy

Csodaszer

- A két legszebb pár piros cseresznyéjét kérném - mondta Lenke néni a sarki zöldségesnek.
Nem lepődtek meg rajt, ismerték a kedves kisnyugdíjast a szemközti házból. Sokszor szokott csak pár szem gyümölcsöt venni, amikor valaminek szezonja volt.

Lenke néni átvette a gyönyörű cseresznyéket, kifizette a pár forintot, és egy rutinos mozdulattal a fülére akasztotta őket. Így sétált a park felé, fülén a cseresznyékkel. A felnőttek nem tudták mire vélni a dolgot, de a gyerekeknek nagyon tetszett a mosolygós nénike. Azonnal érezték, közülük való. Integettek neki, egy kisfiú puszit dobott, sőt, az egyik kislány el akarta kérni tőle a buszmegállóban a csodaszép fülbevalóját. Sosem volt irigy, de nem adta. Ez most az ő játéka!

A parkba érve egy kellemes árnyas padot keresett. Leült, levette az ékszereit, és jóízűen megette őket. Lehetett valami csodaszer abban a négy szem cseresznyében, mert a jókedve egész nap kitartott. De az is lehet, hogy nem a gyümölcsben volt, hanem Lenke néniben.

csodaszer.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://30sec.blog.hu/api/trackback/id/tr336591877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása