HTML

Félperces történetek

Nincsenek véletlenek. Legalábbis velem még semmi sem történt véletlenül. Mindennek oka volt. Csak a legtöbb esetben fogalmam sincs, mi lehetett az.

Facebook

Címkék

Tehetség

2014.07.26. 08:22 Holovácegy

Tehetség

Születésétől kezdve fantasztikus tehetsége volt a festéshez. A finom, tökéletes mozdulatok ott voltak benne az ujjaiban. Az arányok, alakzatok, kompozíciók, színek tökéletes harmóniája ott volt benne a fejében. Amikor ránézett valamire, azonnal észrevette a másnak fel sem tűnő apró részleteket.

Szeretett naplementekor a város határában sétálni. A fények este sokkal lágyabban, melegebben világították be a tájat. Boldognak érezte magát, csak azért is, hogy láthatja mindezt. Nem sietett lefeküdni, nem volt túl jó alvó. Sokszor felriadt hajnalban, bármilyen későn is került ágyba. Arra szokott felébredni, hogy képek kavarognak a fejében, megállíthatatlanul. Ilyenkor nem próbált meg visszaaludni.

Felült, becsukta a szemét, és gyönyörködött abban, amit látott. Mintha egy tárlaton járna. Engedte, hogy szépen, sorban az összes kép a szeme elé kerüljön. De nem tudott elidőzni egyiken sem túl sokáig, annyian vártak még a sorukra. Volt ott tájkép, portré, csendélet, mindenféle különleges alkotás, amilyeneket a leghíresebb múzeumok, galériák állítanak ki. Ha a sors úgy akarta volna, talán egyszer ecset is kerül a kezé

Tehetseg.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://30sec.blog.hu/api/trackback/id/tr76545815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása